17 January 2018 14:15
Navigatie
Smash Baarle
· Kalender
Sponsoren
· Sporthotel Bruurs
· Jongbloed & Zn - Interieurglas
· Drukkerij Em. de Jong
· Glasservice Evers
· Teletronika
· Vlemmix Textiel Drukkerij
Weblinks
· FACEBOOK PAGINA SMASH
· Badminton Startpagina
· Badminton Nederland
· RBB BREDA
· 013-Baarle-Nassau
· KW FLEX Badmintonspeciaalzaak
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om u aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 14
· Nieuwste lid: Peter Bastiaanssen
Welkom
Badmintonvereniging SMASH is een sportvereniging te Baarle-Nassau en is opgericht in 1972. SMASH heeft zich ten doel gesteld het beoefenen en bevorderen van de badmintonsport in Baarle-Nassau en omstreken en richt zich met name op de recreatieve spelers en speelsters. Badminton is een sport voor jong en oud. Zowel de recreant als de gevorderde sporter kan zich volledig in deze sport uitleven. De basistechniek is vlot aan te leren, dus jong en oud is in staat om op korte termijn wedstrijdjes te spelen. Het is een sport die gemengd beoefend kan worden. In feite kan ieder, na aanschaf van een badmintonracket, met deze flitsende, mooie sport van start gaan.

Voor meer informatie zie Over Ons.

eindejaartoernooi
eindejaartoernooi

Beste leden,

Medio januari zal onze site uit de lucht gaan.

Wij zijn echter wel te vinden op onze facebook pagina via onderstaande link:


https://www.facebook.com/groups/351577768237215/

 

 

Wij hopen van harte dat je ons daar weer weet te vinden.

 

 

Op 9 Januari 2018 is onze eerste speelavond in het nieuwe jaar met aansluitend de nieuwjaarsreceptie.

Op 20 februari 2018 is er weer de Algemene Leden Vergadering.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC Smash

 

Zomertoernooi Jeugdspelers
Zomertoernooi

Zomertoernooi jeugdafdeling badmintonvereniging Smash

Op dinsdag 20 juni 2017 vond het zomertoernooi van de jeugdafdeling van badmintonvereniging Smash plaats. Een aantal kinderen hadden zich voor deze gelegenheid fleurig uitgedost in een zomerse outfit, met een zonnebril of bloemenkrans. De kinderen speelden partijtjes in verschillende combinaties en kregen punten voor winst, gelijkspel en verlies. Daarnaast mochten ze na het partijtje een kaart trekken, en het getal op die kaart werd bij de behaalde punten opgeteld. De temperaturen binnen en buiten waren inmiddels flink opgelopen, maar toch werd er fanatiek gebadmintond. De ouders op de tribune konden zien dat de kinderen al flinke vorderingen gemaakt hadden.

Na een aantal partijtjes en een lekker koel drankje en versnapering was het tijd voor de prijsuitreiking.  Met een drankje en een ijsje werd er door de kinderen nog gezellig nagepraat in het sportcafé Bij Bruurs.


Images: Zomertoernooi Jeugd 2017__001.jpg

De aanmoedigingsprijs was voor Britt, de 3e prijs voor Dieuwke, de 2e prijs voor Amber en de 1e prijs voor Brian.

Heb jij ook zin om eens te komen badmintonnen dan ben je op de dinsdagavonden in juli en augustus welkom tijdens de zomerbadmintonavonden tussen 19.00-21.30 uur Bij Bruurs, Sportlaan 22 in Baarle-Nassau. Er wordt gespeeld op de achterste velden in de grote zaal. Vanaf september starten de trainingen weer om 18.30 uur.

Zomertoernooi Volwassenen
Zomertoernooi

WARM ZOMERTOERNOOI 2017

Nadat de rookwolken van het jeugdtoernooi (of waren het stofwolken door de hitte en droogte) waren opgetrokken, konden we 20 juni om 20.30 uur van start met het zomer toernooi van de senioren afdeling van Smash. De organisatie was in handen van Monique Spitters en Roland Spierings deze keer, na goed voorbereidend werk door Yvonne de Jagher. Yvonne had voor de prijzen gezorgd en de uitnodigingen verstuurd, waarvoor nog hartelijk bedankt. Ook namens de uiteindelijke prijswinnaars die maar wat in hun nopjes waren met hun buit!!


Vanwege de hoge temperatuur was toch even afwachten wat de opkomst zou doen maar tegen half negen kwam de laatste strijder van de in totaal 17 de zaal binnen en konden we van start met het toernooi. We hadden gekozen voor een Disneykaarten toernooi. Door het trekken van een Disney kaart werden spelers aan elkaar en aan een baan gekoppeld waarna de strijd om de hoogste uitslagen kon beginnen.


Omdat we 4 banen ter beschikking hebben en daardoor per ronde slechts 16 spelers kunnen laten deelnemen aan 4 dubbel wedstrijden bleef er per ronde telkens 1 speler aan de kant. Deze rustende spelers hoefden we niet aan te wijzen, deze melden zich over het algemeen vrijwillig. Soms meerdere tegelijk, maar slechts 1 speler per keer had het geluk even te mogen uit puffen.
Na 8 gespeelde rondes van 7 minuten kwam er veelal de vraag “zeg hoeveel moeten we er nog”? Toen hebben we maar besloten om na de 9e ronde de stand op te maken en alle spelers richting douche en/of bar te laten gaan om daar over te gaan op de prijsuitreiking.


De grote winnaar is geworden Kees Wouters met een punten saldo van +59 gevolgd door een goede nummer 2 Meta Koenen met een saldo van +56 en op de derde plaats Andre vd Biggelaar met een saldo van +44!!

 

Images: Zomertoernooi 2017_ Volw__002.jpg

De winnaars van het Zomertoernooi voor volwassenen, vlnr: Andre, Meta en Kees


Tot zover het verslag van het senioren toernooi.


Graag willen wij nog even vermelden dat bij badminton vereniging vanaf dinsdag 4 juli t/m 29 augustus het midzomeravond badminton weer van start gaat!! Dit betekent dat alle leden (jeugd en senioren) gedurende deze periode mogen komen spelen van 19.00 -21.30 uur. Maar dat zij gedurende deze periode ook geheel gratis en voor niks mee mogen nemen om mee te spelen: papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, neven en nichten, broers en zussen, vrienden en vriendinnen, zolang ze maar in sportkleding komen en schone zaalschoenen aan hebben. Wij hebben leen rackets ter beschikking.

NIEUWE AANVANGSTJDEN OP SPEELAVONDEN
NIEUWE AANVANGSTIJDEN

Op de Algemene Leden Vergadering is besloten om de tijden op dinsdagavond aan te passen. Deze zijn met ingang van dinsdag 7 maart als volgt:

Jeugd: van 18:30 uur tot 20:00 uur;

Volwassenen: van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Tevens zijn de volwassen leden van Smash vanaf 19:30 uur welkom om met de jeugd badminton te spelen.

BADMINTON VEREINGING SMASH ZOEKT LEDEN!

 

Images: smashlogo.png

Hallo badmintonners/ geïnteresseerden/ toekomstige badmintonners!

Ondertussen is de vakantie al weer evens voorbij en zijn we al weer in het ritme van elke dinsdagavond te komen badmintonnen.

Wat ons toch opvalt is dat elk jaar opnieuw volwassenen en jeugdleden afvallen i.v.m. nieuwe baan, verhuis, nieuwe school en /of veel huiswerk zodat ze niet meer onze groep kunnen vergezellen. Langs deze weg proberen we dus ook om leden te werven en onze jeugd groepen meer uit te breiden.

We organiseren elk jaar verschillende toernooien, een jeugduitstap, een feestavond voor de volwassenen, voor de jeugd elke week training van een ervaren lesgever en begeleiders,  voor de volwassen eventueel ook training als zij dit willen. Je kunt als volwassene ook deelnemen aan de competitie georganiseerd door  RBB Breda. Voor de jeugd is er bij genoeg animo ook een minicompetitie in de regio.

De contributie voor BV  Smash kost voor jeugdleden 70 euro per jaar en voor de volwassenen 80 euro.  Eenmalig vragen we 10 euro voor de administratieve kosten. Een democratische prijs voor een intensieve sport.

Heb je dus zin om te komen badmintonnen of denk je ik wil het wel eens proberen? Kom dan een kijkje nemen elke dinsdagavond op de achterste baan bij Sporthotel Bruurs.

Kom gerust langs, je mag 3 keer gratis proberen voor je een beslissing neemt!

Tot binnenkort!

BV SMASH

 

 

 

Evenementen
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Geen Evenementen.

Verwerkingstijd: 0.12 seconden 6,387,844 unieke bezoeken